PLANLEGG SOMMER OG HØST PÅ GUDBRANDSGARD HOTELL!

Vi har åpent fra 1. august.

Gudbrandsgard Hotell
⤜ Hotell i hjertet av Kvitfjell ⤛

Ut på tur i Kvitfjell

Fra kr 5450,- for to personer, inkludert 2 netter, inngang til velværeavdelingen, frokost, matpakke og 3-retters…

Ta toget til Kvitfjell

Nå kan du ta toget direkte til Kvitfjell Stasjon med transfer til Gudbrandsgard Hotell eller ta…

Velvære & spa

På Gudbrandsgard Hotell Kvitfjell finner du et stort boblebad og et svømmebasseng på 15 x 8…

Hotell midt i Gudbrandsdalen

Kvitfjell ligger sentralt til i en meget vakker del av Norge.

Den solide byggestilen fra Gudbrandsdalen møter det mektige landskapet i Kvitfjell og setter sitt preg på Gudbrandsgard Hotell sin atmosfære. Her smelter tradisjoner og moderne forventninger sammen, og gir deg en følelse av velfortjent uanstrengt luksus.

Gudbrandsgard Hotell Kvitfjell er stedet der du kan slappe av etter en aktiv dag. Unn deg noen avslappende timer i velværeavdeling eller nyt god mat og drikke i en av våre restauranter.

De komfortable rommene gir deg en god natts søvn før du på morgenen legger ut på tur, eller spenner på deg skiene rett utenfor hotellets vegger.

Opplev Peer Gynt – bo på Gudbrandsgard Hotell

Peer Gynt 2024

Velkommen til Gudbrandsgard Hotell under Peer Gynt 2024. Peer Gynt er en fantastisk kulturopplevelse i spektakulære omgivelser på Gålå. I denne pakken er all overnatting og mat inkludert.

Tett på fjellet

På Gudbrandsgard Hotell har du fjellet og naturen som din nærmeste nabo. Rett utenfor døren ligger stiene og venter på deg, enten for gåtur eller sykkeltur. Velkommen ut i lyngen!

Overnatting midt i bakken

På Gudbrandsgard Hotell bor du bokstavelig midt i bakken. Du kan spenne på deg skiene rett utenfor inngangsdøren, enten du skal kjøre alpint eller gå langrenn. Kommer du hit på sommer eller høst er du midt i det flotteste turterreng. 

For barnefamilien har vi to skiskoler, en på Mellomstasjonen og en på Kvitfjell Vest. Skiskolen på Mellomstasjonen ligger i gåavstand fra hotellet.

Ski inn og ut

Spenn på deg skiene og suse rett ut i bakken fra hotellet. Kvitfjell byr på tre fjellsider med rå skikjøring, med alt fra grønne nybegynnerløyper til svarte utforløyper med olympisk standard. I tillegg har du umiddelbar nærhet til et enormt løypenettverk for langrenn.

Det er selve definisjonen på ski in – ski out.

Slapp av i nyoppusset velvære-avdeling

Hos oss kan du slappe av i vår nyoppussede velværeavdeling etter en dag i bakken.

Her finner du et svømmebasseng på 15 x 8 meter som er populært blant både barn og voksne.

Boblebad og badstuer ligger i tilknytning til bassenget. Badstuer finnes både i dame- og herregarderoben.

Etter en dag i bakken eller andre aktiviteter, kan du prøve ut en av våre massasjebehandlinger, som hjelper deg med å redusere stress og koble helt ut.