Høstfarger i fjellet på Gudbrandsgard hotell.

Høstferie på Gudbrandsgard

Kvitfjell våkner til liv i høstferien, og det er masse som skjer i fjellet vårt. Sportsbutikk, heiskortutsalg, serveringssteder og heiser er åpent for en prøvesmak før vinteren setter inn for fullt.

Gudbrandsgard Hotell holder åpent hele høstferien, uke 40. Både restaurantene og velværeavdelingen, med spa og badebasseng, er åpent både for hotellets gjester og besøkende som vil ta seg en tur innom enten for å varme seg foran peisen med noe godt i koppen, eller barna vil leke i oppvarmet og nyoppusset bassengområde.

Hotellet, som ligger på østsiden i Kvitfjell, ligger perfekt til for både slående utsikt utover Gudbrandsdalen og et enormt turterreng i høstfarger og fjell. I hele fjellet er det masse som skjer i høstferien, så her kan man boltre seg i alle tre fjellsider og finne gode mattilbud og åpne butikker.

Book en ut på tur-pakke!

Vi har allerede laget den perfekte pakken for deg som ønsker å kombinere en avslappende helg på fjellet med aktiviteter og gode matopplevelser. Her kan du nyte en god og energirik frokost og smøre med deg en matpakke før du utforsker Kvitfjell til fots eller på sykkel. Etter dagens aktiviteter kan du trekke deg tilbake foran peisen med deilige forfriskninger, slappe av ved bassenget og nyte en 3-retters middag i Gildestua.

Les mer om ut på tur-pakken!

Nyhetsbrev


You are now subscribed