Servering

Mat & servering

Vår filosofi er å skape minneverdige mat- og drikkeopplevelser til våre gjester. Vårt kjøkken legger sin stolthet i maten de tilbereder ved bruk av gode, rike råvarer. Her smelter tradisjonelle og internasjonale retter sammen og skaper en variert meny som passer til både voksne og barn. Med en rik drikkemeny og vinliste anbefaler våre dyktige servitører gjerne drikke som passer til måltidet. 

Bordreservasjon

Send oss en e-post eller ring (+47) 61 28 48 00

(For å gjennomføre din bordbestilling ber vi om dine bank- eller kredittkortopplysninger. Dersom du ikke kan møte ber vi deg kansellere bestillingen senest kl. 15 på bestillingsdagen. Dersom du ikke avbestiller eller ikke møter vil du belastes 600 NOK per person. Ditt bord holdes av i 30 minutter etter avtalt tid, det er derfor viktig å gi beskjed ved forsinkelser.)

Gildestua

Her serverer vi en en god og næringsrik frokost som gir deg en fullkommen start på dagen. I vår innholdsrike frokostbuffet kan du smake på nystekte bakevarer, varme og kalde retter, hjemmelaget granola og frisk frukt. For litt ekstra energi kan du nyte en varm kopp med nykvernet kaffe laget på 100% arabica kaffebønner.

Som en perfekt avslutning på dagen, kan du nyte vår middag sammen med familie, venner eller gode kollegaer. Mens du nyter måltidet kan du studere kunsten på veggene som preges av tradisjonell malerkunst fra Gudbrandsdalen.

Åpningstider

Frokost: 08:00 – 10:00 (08:00 – 10:30 lørdag og søndag)
Middag: 18:00 – 21:00

Prepperiet

Prepperiet er en à la carte restaurant innredet i moderne nordisk stil og byr på en hyggelig atmosfære. Det er også hotellets event restaurant og en gang i måneden vil det foregå forskjellige eventer og temakvelder. Følg med på Prepperiet, Gudbrandsgard Hotell Kvitfjell sin eventkalender på facebook og på våre nettsider for å få med deg kulinariske opplevelser gjennom hele sesongen.

Noen av høydepunktene vil blant annet bestå av «winemakers dinner» og andre kulinariske opplevelser. 

Kan bookes av private sammenkomster eller større grupper på forespørsel.

Vinkjelleren

Vinkjelleren er virkelig hotellets skjulte perle og byr på et rikt utvalg med over 200 forskjellige viner fra hele verden. Lokalet er et sted med både sjel og sjarm, og hvor gode drikkeopplevelser står i fokus.

Hvis du ønsker en stemningsfull kveld kan vinkjelleren bookes til private sammenkomster og større grupper.

Lobbybaren

I vår innbydende lobbybar er det mulig å trekke inn og ta seg en pause fra dagens aktiviteter, eller nyte sene og avslappende kvelder.

Her er det alltid fyr i peisen, og du kan kose deg og slappe av med noe godt og enkelt å spise og drikke, i en av våre mange sittegrupper.

Skibaren

Skibaren er et sosialt og hyggelig samlepunkt hvor både hyttefolk og hotellets gjester kan mingle i en ujålete og koselig atmosfære. Det er et perfekt sted å samles før og etter middag.

Her serveres det et forfriskende utvalg av øl, vin, cocktail, samt en rekke alkoholfrie fristelser.