Velvære & Spa

Skjem deg bort

Etter dagens aktiviteter er deilig å slappe av og hente inn ny energi i vår velværeavdeling. Her kan du synke ned i et varmt boblebad, ta en forfriskende tur i bassenget eller nyte en spa behandling hos våre massasjeterapeuter på lørdager. Hvis du har litt ekstra energi kan du ta turen innom vårt treningsrom.

Åpningstid velvære & spa

Alle dager: 07:30 – 20:00

Åpningstid treningsrom

Alle dager: 07:30 – 21:00

Basseng, badstue og spa

På Gudbrandsgard Hotell Kvitfjell finner du et stort boblebad og et svømmebasseng på 15 x 8 meter som er populært blant både barn og voksne. Badstuer ligger i tilknytning til bassenget og finnes både i dame- og herregarderoben.

Inngang til svømmebassenget er gratis for alle hotellets gjester. For å sikre et godt tilbud må du booke tid i resepsjonen i forkant for å få adgangskort. Vi har også delt inn i tidspunkt for familiebading og kun voksne. Oversikt over disse tidene finner du i resepsjonen.

Det er også mulig for andre enn hotellets gjester å benytte seg av velværedavdelingen i åpningstidene. Prisen inkluderer håndkle og bruk av sauna og boblebad.

Treningsrom

Treningsrommet er lyst og trivelig og har treningsapparater tilpasset deg som ønsker å starte dagen med en god treningsøkt, eller ønsker å utfordre kroppen etter dagens skiopplevelser. Her finner du tredemølle, sykkel, knebøystativ, vekter, andre typer apparater med mer.

For å sikre et godt tilbud har vi delt inn i tidspunkt for kun voksne og familier. Tidspunkt finner du i resepsjonen.

Spameny

Hver lørdag i høst har vi massasje tilgjengelig, og bestilles senest torsdagen før til resepsjonen eller epost post@gudbrandsgard.no.

Klassisk massasje

Klassisk massasje for rygg, nakke og skuldre.
NOK 1170,- ca 60 min

Klassisk massasje

Klassisk massasje for rygg, nakke og skuldre..
NOK 780,- 30 min

Klassisk massasje

NOK 455,- ca 20min

Fotmassasje

NOK 845,- 30 min

Delt time – 30 + 30 min

NOK 1300,- 30+30 min

Pris for inngang til badebasseng for andre enn hotellets gjester

Voksen (over 18 år)195,-
Barn/ungdom (7-17)125,-
Familiebading (2 voksne, 2 barn)495,-
Familiebading (1 voksen, 2 barn)350,-
Inngang uten bading100,-
Leie av ekstra håndkle50,-
Leie av badekåpe100,-