snøfall

Vinterkonferanse

Start uken på best mulig måte, med kald fjelluft og knitrende snø under skoa. La vinterfjellet inspirere deg i møter sammen med kolleger. Gjør deg klar for vinterens konferanse i nydelige snørike omgivelser og god lokalmat skreddersydd etter årstiden.

Hos oss på Gudbrandsgard Hotell kan dere nyte stillheten på fjellet og bli inspirert av den vakre vinteren. Bruk tida til å stå på ski og kjenn fartsfølelsen. Hotellet vårt ligger plassert midt i hjertet av Kvitfjell, midt i noen av landets beste skibakker med umiddelbar ski inn og ut. 

Hotellet har nyoppussede konferanselokaler, og har både større og mindre lokaler. Vår største konferansesal «Kvitfjell» er på hele 300 kvm og har kapasitet for opptil 250 personer. Salen har meget god takhøyde, akustikk og store vinduer med mye dagslys. «Kvitfjell» kan også brukes til selskaper og banketter. Her kan det dekkes til 170 personer.

Bøygen og Russispranget er to møterom som kan slåes sammen til ett, som da rommer 100 personer. Begge rom har godt med dagslys og dobbeltdører ut, som gjør at det passer både til messer og bilpresentasjoner.
 

Les mer om lokaler og fasiliteter her

 

gudbrandsgard

 

  Bestill Vinterkonferanse på Gudbrandsgard Hotell

  Ta kontakt for mer informasjon om dette tilbudet og for å finne en dato.

  Kontakt oss

  Prisliste Vinterkonferanse 21-22

  • fra kr 1745,- pr person pr døgn i dobbeltrom inkl helpensjon
  • fra kr 2145,- pr person pr døgn i enkeltrom inkl helpensjon

  Konferansepakke med helpensjon inkluderer: 

  • Helpensjon- frokost, 2 retters lunsj og 3 retters middag
  • Møterom plenumsal med servering kaffe/te, fjellvann og frukt og nytt teknisk utstyr.
  • Overnatting i komfortable dobbeltrom/twinroom
  • Fri inngang i vår velværeavdeling av svømmebasseng, jacuzzi, fotbad og badstu


  Dagpakke

  Fra kr 645,- pr person for dagpakke.

  • 2-retters lunsj
  • 2 x pausemat, en formiddag og en ettermiddag
  • Møterom med servering av kaffe/te, fjellvann og frukt. Utstyrt med nytt teknisk utstyr

  Kveldspakke

  Fra kr 435,- pr person for kveldspakke

  • Møterom med servering av kaffe/te, fjellvann og frukt.
  • Nytt teknisk utstyr
  • Kveldsmat ( Baguette/ suppe eller gryte)
  • 1 x pausemat
    

  Eksklusivt for din bedrift

  Vi tilbyr hotellet med full betjening til deg og din bedrift eksklusivt. Ha hele hotellet for dere selv. Ingenting slår en opplevelse av å ha kickoff, produktlansering, ledersamling der dere har hotellet, restauranten og velværeavdelingen er helt eksklusiv for deres arrangement.

  Er det ønske om eksklusiv bruk av hotellet er pris fra kr. 85 000,- pr døgn *
  *maks 85 personer i enkeltrom (de som bor i suitene deler bad).

   

  Julebord - kombiner fag og fest

  På Gudbrandsgard Hotell serveres det en bugnende og tradisjonell norsk julebordsbuffet, og dekkes til fest i restaurantene våre. I midtuke kan vi også tilby julebordsbuffet for grupper på over 20 personer. I midtuke er det ofte rimeligere. I tillegg kan man lettere kombinere det faglige og det sosiale når man legger feiringen til arbeidsuken. Vi har god kurskapasitet på hotellet, så mange legger gjerne inn en internsamling eller et kurs i forkant av julefesten.

  jul


  Aktiviteter

  Det er mange grunner til å velge seg et fjellhotell som oss som arena for din bedrifts konferanse. Ikke bare ligger alt tilrette for både fjell- og løpeturer mellom møter, det er også et uendelig flott utvalg av sykkelstier som kan ta dere inn i Peer Gynts rike. Ikke alle tunge samtaler gjør seg best innendørs, for mange er det faktisk ute i aktivitet at de gode ideene kommer til sin rett!

  Utenfor hotellet er dere i umiddelbar nærhet til skibakkene på vinterstid, men som utgjør opptil flere flotte turmål opp til toppen av Kvitfjell, eller bort til selve Kvitfjellet. Herfra har dere flott utsikt til Jotunheimen og Rondane. Vi kan skreddersy et fullt kurs og konferanseopplegg helt etter deres ønsker. 

  Nederst på siden finner dere priser og muligheter. I forbindelse med Covid, og for deres trygghet, er det også mulig for dere å leie hele hotellet ekslusivt.

  Eksempel på aktivitet vinter:

  • Kvitfjell Alpinanlegg
  • Langrenn (spor går rett utenfor hotelldørene)
  • Rumperacerkjøring

  Gruppebaserte aktiviteter vinter:

  pudder

  Nyhetsbrev


  You are now subscribed