Bo trygt på Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell.

Våre Covid19 tiltak

Kjære gjest

For din og vår egen beskyttelse har vi tilpasset følgende fasiliteter og tjenester i tråd med helsemyndighetenes forskrifter og anbefalinger:

Innsjekk, utsjekk, betaling

Dersom du ikke har betalt for ditt opphold på forhånd, ber vi å gjøre opp for det ved innsjekk. Vi ønsker også at du betaler alt du kjøper på hotellet fortløpende. På denne måten vil du bare kunne droppe dine nøkler og gi beskjed at du reiser. På denne måten kan vi unngå lange køer ved utsjekk. Vi ber deg om å unngå kontantbetaling: Betal gjerne med kort, Applepay eller Vipps. 

Restaurant

Frokostbuffe tilpasses kontinuerlig etter myndighetenes krav. Varmmaten vil serveres fra en betjent buffet fra våre medarbeidere. 

Matpakke lunsjen er blitt erstattet av dagens suppe. Du velger mellom en vegetarsuppe eller en suppe med kjøtt eller fisk. Begge deler hentes ved en betjent buffet. Har du behov for matpakke bestilles og betales det hos våre ansatte. 

Middagsbuffe er blitt erstattet med dagens 3-retters middag. Du vil få et lite utvalg av hovedretter. Barn kan også velge en barnerett. Alle retter lages fra bunn hver dag av våre kokker og serveres av våre servitører. I den grad gjeldene regelverk tillater det vil aktuelle buffetmiddager serveres. 

Restaurant Gildestua er eksklusivt reservert for våre hotellgjester, dersom gjeldene smittevernregler fortsatt består. 

Barservice

Du kan bestille å betale mat og drikke i våre barer, så kommer vi med de bestilte varene til ditt bord. Gjeldende regler etterkommes til enhver tid. Endringer eller tilpasninger i samsvar med regelverket kan skje på kort varsel. 

Housekeeping

For å unngå smitte og unødvendige møter med personale vil vi ikke gjennomføre daglig ryddeservice på våre værelser. Dersom du ønsker at vi tømmer søppel eller du har behov for flere håndklær vær vennlig å sette/legge utenfor din dør innen kl. 11.30. Dersom du har behov for service, vær vennlig å henvende deg til resepsjonen. 

Når du er på hotellet anbefaler vi at du kun benytter ditt eget badeværelse / WC, fremfor andre fasiliteter på hotellet som også benyttes av gjester om ikke bor på hotellet. 

Jacuzzi, badstu og basseng

Dette er åpent for alle. Dersom det kommer nye smittevernsregler eller bestemmelser, vil vi stenge dette på kort varsel. 

Kurs og konferanse

Vi har flere store og mindre møterom og konferansesaler på hotellet. Disse er tilrettelagt i henhold til gjeldene smittevern. Du kan lese mer om tilbudet her.

Avstand og kapasitetsgrenser

Vi har tilrettelagt våre tjenester gjeldende smittevernregler og anbefalinger. Vær oppmerksom på at kun 2 personer skal ta heisen samtidig, dersom de ikke er i samme reisefølge.  Videre innebærer det at treningstider til gym skal bestilles (maks. 6 gjester samtidig). Det samme gjelder for bassengtider (maks. 30 gjester samtidig). På skirommet skal maks. 6 personer oppholde seg samtidig. Her gjelder det egenkontroll. 

Tiltakene oppdateres og tilpasses fortløpende (oppdatert 07-07-2021)

Nyhetsbrev


You are now subscribed