Gudbrandsgard Hotell jul.

Retningslinjer for personvern

Kjære kunde 

Ditt personvern er viktig for Gudbrandsgard Hotell/Kvitfjell og vi tar vårt ansvar for sikkerheten til dine personopplysninger svært alvorlig. 

Vi påtar oss å beskytte dine personopplysninger og praktisere åpenhet om de opplysningene vi innhenter om deg og hva vi gjør med dem. 

For å gjenspeile de nyeste endringene i personvernlovgivningen, og vårt engasjement for åpenhet har vi oppdatert Personvernpolicyen vår. 

Personvern

Hafjell ("vi") respekterer ditt personvern og behandler personopplysninger som behandlingsansvarlig i samsvar med personopplysningsloven. Disse vilkårene gir deg informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

Hvilke opplysninger vi behandler og hvordan vi bruker dem

Vi behandler besøksopplysninger. Dette er opplysninger som serveren genererer automatisk når noen besøker vårt nettsted. Dette omfatter typisk hvilke sider som er lastet ned, tidspunkt, hvilken side du kom fra, IP-adresse, type enhet (f.eks. iPhone), type nettleser og operativsystem. Besøksopplysninger brukes anonymisert, for det formål å drifte og videreutvikle nettsidene.

Dersom du fyller inn informasjon i registreringsskjemaer vil vi også behandle de opplysninger som du fyller inn i registreringsskjemaene. Disse opplysningene brukes til å administrere tjenestene. Din e-postadresse kan brukes til å sende deg reklame dersom du har samtykket til dette eller det for øvrig er tillatt etter norsk lov.

Vi behandler i tillegg dine henvendelser og tilbakemeldinger dersom du frivillig henvender deg til oss, eller gir tilbakemelding om våre nettsider.

Utlevering til tredjeparter

Opplysningene blir utlevert til vår leverandør Visittravelcom Technology Group AB, som hoster våre nettsider. I tillegg kan opplysningene bli utlevert til ett av følgende selskaper i samme konsern: Kvitfjell Alpinanlegg AS, Hafjellkvitfjell Booking AS og Gudbrandsgard Hotell AS. 

Hvordan oppbevarer vi opplysningene?

Vi har implementert tekniske, fysiske og organisatoriske tiltak for å hindre at personlig data går tapt eller at uvedkommende får tilgang til data. Herunder oppbevarer vi opplysningene kryptert der det er nødvendig.

Besøksopplysninger slettes/anonymiseres løpende. Øvrige opplysninger vi mottar fra deg slettes når vi ikke lenger har behov for å oppbevare dem.

Lenker

Hafjell.no inneholder lenker til nettsider som eies og drives av andre. Disse personvernvilkårene gjelder kun Hafjell.no, og vi har ikke ansvar for hvordan dine personopplysninger behandles på eksterne sider.

Endringer

Vi vil publisere endringer i personvernerklæringen på nettsiden. Din fortsatte bruk av nettsiden betyr at du godtar de endrede personvernvilkår. Brukere av nettsiden bør sjekke personvernerklæringen regelmessig.

Hafjell.no kan, ved avtale med TripAdvisor, samle og synliggjøre anmeldelser fra brukere som har publisert informasjon på relevante destinasjoner og produkter på TripAdvisor. Man har frasagt seg alle rettigheter man måtte ha når man skriver disse brukeranmeldelser. Dine bidrag kan fritt brukes, kopieres, distribueres og publiseres i alle medier, og på alle måter, uten din tillatelse. Se TripAdvisors vilkår og merknader for webområdet,personvernbestemmelser og retningslinjer for informasjonskapsler.

Vi redigerer ikke brukeranmeldelser publisert på TripAdvisor, og kan ikke holdes ansvarlige for disse anmeldelsene, eller annen bruk, distribusjon eller republisering av disse. Hafjell.no verken bekrefter eller avkrefter meninger eller holdninger uttrykt i brukeranmeldelser. Alle beslutninger tatt med grunnlag i anmeldelser eller kommentarer på Hafjell.no, gjøres for egen regning.

Cookies

Vi bruker cookies (informasjonskapsler). Dette er datapakker som lagres på din enhet.

Våre cookies brukes for å tilpasse nettsidene til din bruk og dine innstillinger, samt til å gjennomføre anonymiserte undersøkelser om brukeratferd på nettsidene og registrere antall besøkende. Cookies kan også brukes til brukerrettet markedsføring i samsvar med gjeldende lovgivning.

Informasjonskapsler, eller cookies, er tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilen din når du besøker vårt nettsted. Vi bruker disse informasjonskapslene for å forbedre og utvikle vår nettside i tillegg til å analysere adferden din. Det kan være at enkelte funksjoner ikke vil fungere uten informasjonskapsler.
Informasjonskapsler kan gjøre det mulig for oss å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til våre nettsider slik at vi kan skreddersy ditt besøk etter dine preferanser. Cookies er designet for å hjelpe din PC eller mobil å huske hvilke handlinger du har utført på en nettside. For eksempel huske ditt brukernavn og passord, eller hvilke produkter du har vist interesse for.
Vi benytter også informasjonskapsler for å tilpasse tilbud og reklame basert på din aktivitet på nettstedet, enten du er logget inn eller ikke. 
De hjelper oss også med å forstå hvordan gjester bruker vårt nettsted slik at vi kan forbedre nettstedet vårt via nettstatistikk.

Typer informasjonskapsler:
Sesjonsavhengige cookies brukes for å registrere at en bruker er inne på sidene våre, og hvilke valg brukeren gjør.

Faste informasjonskapsler (cookies) bruker vi for at du skal slippe å endre noen faste innstillinger hver gang du besøker vårt nettsted (for eksempel språk). De fleste faste informasjonskaplser har en utløpsdato, og vil slettes automatisk etter en gitt periode.

3. parts cookies bruker vi for å innhente generell statistikk om besøk på våre nettsider (for eksempel Google Analytics).

Administrasjon av informasjonskapsler:
Du kan selv administrere hvilke informasjonskapsler som lagres i din nettleser. Du kan endre innstillingene i nettleseren til å blokkere informasjonskapsler, eller bare enkelte typer informasjonskapsler. Du kan også slette informasjonskapsler som er lagret i din nettleser til enhver tid.
Dersom du velger å ikke akseptere informasjonskapsler på våre nettsider kan det være at enkelte funksjoner ikke fungerer eller at nettstedet ikke fungere slik det skal på alle måter.

Tredjepartene vi jobber med:
DoubleCllick av Google – Google Adwords
Lagrer informasjon om sidene du besøker på nettstedet vårt, og om du har klikket på noen av våre annonser og om du har bestilt noe etter å ha sett annonsen. Denne informasjonen kan brukes til å lage målgrupper for reklame.
Facebook
Facebooks algoritmer gjør det mulig for oss å vise deg relevante annonser basert på dine interesser.
Google Analytics
Dette er en informasjonskapsel som brukes til analytiske formål og inneholder informasjon om bruken av nettstedet vårt og hvordan du fant det. Dette gir oss bedre forståelse av hvor ofte nettstedet vårt er besøkt, hvilke deler som besøkes hyppigst og hvordan vi kan optimalisere det.
Google Tag Manager
Dette er analytiske informasjonskapsler for å samle informasjon om handlingene som finner sted på nettstedet vårt. Disse dataene gjør det også mulig for oss å forbedre nettstedet.
Hotjar
Informasjonskapsler som registrerer oppførselen til besøkende på vårt nettsted for å optimalisere nettstedet og forbedre kundeopplevelsen.

Vi bruker følgende cookies:

Sesjonsavhengige cookies brukes for å registrere at en bruker er inne på sidene våre, og hvilke valg brukeren gjør.

Faste informasjonskapsler (cookies) bruker vi for at du skal slippe å endre noen faste innstillinger hver gang du besøker vårt nettsted (for eksempel språk). De fleste faste informasjonskaplser har en utløpsdato, og vil slettes automatisk etter en gitt periode.

3. parts cookies bruker vi for å innhente generell statistikk om besøk på våre nettsider (for eksempel Google Analytics).

Du kan i din nettleser velge å avvise cookies. Gjennom en funksjon i din nettleser velger du også om/når du vil slette cookies.

Spørsmål eller kommentarer

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på marked@alpinco.no. 

Nyhetsbrev


You are now subscribed