Høstfarger i fjellet på Gudbrandsgard hotell.

Kom å opplev den vakreste høstferien med oss

Kvitfjell våkner til liv i høstferien, og det er masse som skjer i fjellet vårt. Sportsbutikk, heiskortutsalg, serveringssteder og heiser er åpent for en prøvesmak før vinteren setter inn for fullt.

Gudbrandsgard Hotell holder åpent hele høstferien, uke 40. Både restaurantene og velværeavdelingen, med spa og badebasseng, er åpent både for hotellets gjester og besøkende som vil ta seg en tur innom enten for å varme seg foran peisen med noe godt i koppen, eller barna vil leke i oppvarmet og nyoppusset bassengområde.

Hotellet, som ligger på østsiden i Kvitfjell, ligger perfekt til for både slående utsikt utover Gudbrandsdalen og et enormt turterreng i høstfarger og fjell. I hele fjellet er det masse som skjer i høstferien, så her kan man boltre seg i alle tre fjellsider og finne gode mattilbud og åpne butikker.

Book dere enn ut på tur-pakke!

Vi har allerede laget den perfekte pakken for deg som ønsker å kombinere en avslappende helg på fjellet med aktiviteter og gode matopplevelser. Her kan du nyte en god og energirik frokost og smøre med deg en matpakke før du utforsker Kvitfjell til fots eller på sykkel. Etter dagens aktiviteter kan du trekke deg tilbake foran peisen med deilige forfriskninger, slappe av ved bassenget og nyte en 3-retters middag i Gildestua.

Sjekk den ut her!

Program:

Lobbybar

Åpen hele dagen.

Prepperiet - Viltaften!

Viltaften med 5-retters viltmiddag blir servert lørdag 2. oktober & lørdag 9. oktober. Se menyen her!
Reserver et hyggelig bord og nyt en bedre middag med dine nærmeste. Bestill gjerne på restaurant@gudbrandsgard.no eller ring oss på tlf. 61 28 48 00.

Terassen

Velkommen til å nyte god mat og drikke, utsikt og sol på terrassen. Terrassen er åpen for lunsjservering hver dag fra lørdag 2. oktober-lørdag 9. oktober.

Barneaktiviteter

  • Naturbingo for barna hver dag
  • Rebusløp hver dag i Mammutstien
  • Barnedisco ved bassengområdet søndag 3. oktober

Sti og sykkelkart

Nyt fjellet på sitt beste med fine høstfarger og frisk fjelluft. Vi har tur og sykkelkart i resepsjon. Spør Marte i resepsjon om dagens turtips!

Ridning

Kun 40 min unna hotellet finner dere Venavind som tilbyr rideturer i storslått terreng på Venabygdsfjellet i Gudbrandsdalen! Her arrangerer de alt fra leierunder, ponnicamper, timestur til lengre dagsturer. Man kan også få være med på å stelle og sale opp hesten selv før ridetur, og deres erfarne ridelærere, stalljenter og guider tar dere med på en helt unik opplevelse i den norske fjellheimen.

Se program under som gjelder 4.-10. oktober.

4. oktober: Ponnicamp, 2-timers tur
5. oktober: 3-timers tur, 1-times tur og leierunder
6. oktober: 2-timers tur
7. oktober: 1-timers tur, 3-timers tur og leierunder
8. oktober: Ponnicamp, 2-timers tur
9. oktober: 1-timers tur, 40 minutters nybegynnertur og leierunder
10. oktober: 1-timers tur, 2-timerstur og leierunder

Påmelding til turene gjøres ved å sende en e-post til post@venavind.noeller sms til 41517620.

Nyhetsbrev


You are now subscribed