Utsikt fra Gudbrandsgard Hotell.

Eventyrlig hvit jul i Kvitfjell

Det nærmer seg den tiden på året da trærne i skogen er kledd i hvite drakter og fjellet er på sitt mest praktfulle. Gudbrandsgard Hotell ligger perfekt til mellom de tre fjellsidene i Kvitfjell. Man kan kjøre helt til døren og rundt hotellet ligger alpinbakker og langrennsspor direkte tilknyttet. Hos oss ligger alt tilrette for at dere skal få alt på ett og samme sted.

 

Gudbrandsgard Hotell har mer å tilby enn "bare" skiopplevelser. Etter en lang dag i bakken, når skidagen er over, kan velværeavdelingen nytes med svømmebasseng, boblebad og et bredt utvalg massasjebehandlinger. Gildestua og Prepperiet serverer både lokal mat, og mat fra andre verdenshjørner. I Skibaren og foran peisen i lobbyen er det mulig å slappe av og lade opp til en ny skidag.

Det er masse som skjer på hotellet vårt i julen. Alt i fra aking med nissen, juleverksted samt det som skjer i bakken.

SE PROGRAM HER

Covid-tiltak

Gudbrandsgard Hotell er opptatt av at du skal føle deg trygg hos oss og har dermed gode rutiner på smittevern. Les mer om våre covid-tiltak.

Bakker og fjell
Rett utenfor døren til hotellet finner dere skianlegget vegg i vegg. Her kan dere stå opp, spise en bedre frokost, ta på dere skiutstyr og skli rett inn i anlegget. Hotellet ligger på østsiden av Kvitfjell, men stolheisen som tar dere opp på selve Kvitfjell og videre til vestsiden og Varden ligger rett utenfor hotell. 

Ikke nok med det. Langrennssporene kjøres opp like ved hotellet. Totalt 600 kilometer med langrennsspor er tilgjengelig i Kvitfjell og man kan gå helt til både Skeikampen og Gålå, inn i Peer Gynts rike, om ønskelig. Se løypekart her. 

 

Book en julepakke
Det er en en helt egen atmosfære i førjulstiden i Kvitfjell, og anlegget er historisk sett ofte svært tidlig ute med godt skiføre. Vi har satt sammen en julepakke for hotellet som dere enkelt kan booke. Dette perfekte pakken for deg som ønsker å oppleve en hvit jul på fjellet.

Nyt den gode atmosfæren i vinterland med ski inn og skli rett ut i bakken fra hotellet og nyte nypreppete løyper. Kvitfjell med sine tre fjellsider byr på 34 kilometer løyper i alle vanskelighetsgrader fra Varden i grønt til Olympiabakken i svart.

Når du ønsker en liten pause fra skikjøringen bør du ta turen innom fjellets serveringssteder som er kjent for sin gode og kvalitetsbevisste mat. Etter dagens aktiviteter kan du trekke deg tilbake foran peisen med deilige forfriskninger, slappe av i vår velværeavdeling med basseng og jacuzzi og nyte en bedre 3-retters middag i Gildestua. 

Pakken gjelder i perioden 19 - 26. desember.

Book pakken her

Julekonferanse i fjellet - vi skreddersyr for dere

På Gudbrandsgard serveres det en bugnende og tradisjonell norsk julebordsbuffet, og dekkes til fest i restaurantene våre. I midtuke og fredager kan vi også tilby julebordsbuffet for grupper på over 20 personer. I midtuke er det ofte rimeligere. I tillegg kan man lettere kombinere det faglige og det sosiale når man legger feiringen til arbeidsuken. Vi har god kurskapasitet på hotellet, så mange legger gjerne inn en internsamling eller et kurs i forkant av julefesten.

Nyhetsbrev


You are now subscribed